Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΝέαΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΣΤΟ ΤΤ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΣΤΟ ΤΤ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

«Κατέκτησε» την Κατερίνη ο λογαριασμός Μεγαλώνω του ΤΤ – Πιστή παραμένει η νέα γενιά στην αποταμίευση

clip_image002Την αγάπη τους για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και την αποταμίευση απέδειξαν τα παιδιά του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Σβορώνου, τα οποία επισκέφθηκαν το κατάστημα ΤΤ Κατερίνης την Τρίτη 22 Μαΐου 2012 για να ανοίξουν αποταμιευτικούς λογαριασμούς «Μεγαλώνω».

Συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου και τους γονείς τους, οι μικροί φίλοι του ΤΤ έφεραν στο κατάστημα τις αποταμιεύσεις που κατάφεραν να συγκεντρώσουν από το περασμένο φθινόπωρο, όταν η Τράπεζα είχε χαρίσει στον Σύλλογο 100 κουμπαράδες. Φωτογραφήθηκαν με τους υπαλλήλους του καταστήματος και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους, χαρίζοντας με τη σειρά τους χαμόγελα και παιδικές ζωγραφιές.

«Η αποταμίευση από γενιά σε γενιά ήταν και παραμένει συνώνυμο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Εμείς από το Κατάστημα TT Κατερίνης φροντίσαμε να σας δωρίσουμε από έναν κουμπαρά, βοηθώντας σας να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας με την αποταμίευση. Σήμερα θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και χαιρόμαστε, γιατί βλέπουμε ότι οι αποταμιεύσεις σας καρποφορούν. Βάλτε λοιπόν την αποταμίευση στο τρόπο ζωής σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε, να είστε βέβαιοι ότι θα είστε κερδισμένοι» δήλωσε ο κ. Ιωάννης Θεοχάρης, Διευθυντής του Καταστήματος ΤΤ Κατερίνης, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, επί της οδού Ειρήνης 35.

 

 

Greek English French German Italian Russian
Untitled-2Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 08/05/2013
είτε συμπληρώνοντας την αίτηση και αποστέλλοντας την με fax στο 2351030237